Po mbahen të mbyllur për shkaqe sigurie

Po mbahen të mbyllur për shkaqe sigurie

Deputetët e shumicës parlamentare dhe disa ekipe të gazetarëve kanë mbetur të mbyllur brenda kuvendit.

Ata po mbahen brenda për shkaqe siguria pasi turma e protestuesve është futur brenda dhe po sulmon gjithandej.

Ky eskalimm i situatës vije pas zgjedhjes së kryetarit të kuvendit Talat Xhaferin./21Media