SBASHK kërkon revokimin e vendimit për pezullimin e ligjit për paga

SBASHK kërkon revokimin e vendimit për pezullimin e ligjit për paga

Avokati i Popullit ka proceduar në Gjykatën Kushtetuese kërkesën e anëtarësisë së  SBASHK-ut ( Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës e Republikës së Kosovës).

SBASHK ka kërkuar revokimin e vendimit të Gjykatës Kushtetuese për masën e përkohshme të pezullimin të Ligjit të pagave

Siç njofton SBASHK-u , Sindikata e Shëndetësisë , Policisë, Doganës dhe Zjarrfikësve janë në përfundim të përgatitjes së një shkresë të përbashkët për t’ju drejtuar Gjykatës Kushtetuese që ka të bëj me kërkesën për revokimin e vendimit për masën e përkohshme të pezullimit të Ligjit të pagave.

Bëhet e ditur se kjo shkresë Kushtetueses do t’i dorëzohet së largu të premten e kësaj jave./21Media