Tahiri: Dialogu Kosovë-Serbi nuk është ndalur për shkak të taksës.-Rashiq: Dialogu të filloj, taksa të hiqet.-Bajrami: Procesi i dialogut Kosvë-Serbi nuk ka qenë transparent

Tahiri: Dialogu Kosovë-Serbi nuk është ndalur për shkak të taksës.-Rashiq: Dialogu të filloj, taksa të hiqet.-Bajrami: Procesi i dialogut Kosvë-Serbi nuk ka qenë transparent

Dialogu mes Kosovës dhe Serbisë nuk është bllokuar nga taksa, por nga rrezikimi i zhbërjes së shtetit të Kosovës si pasojë e ndryshimit të territoreve. Kështu u tha sot në konferencën e Institutit Demokratik i Kosovës për rrugën finale të marrëveshjes Kosovë-Serbi. Po ashtu u theksua se  pa njohje reciproke mes dy shteteve në kufijtë aktual nuk do të ketë paqe në rajon.(Teklsti- Valmira Hoti, kamera- Gyner Muja)./21Media