Diaspora “infuzion “për ekonominë ë Kosovës!

Mbi 2 milionë persona hynë në Kosovë brenda një muaji
Mbi 2 milionë vetë kanë hyrë brenda 1 muaji në Kosovë, thuhet në raportin e Policisë së Kosovës. Ardhjen në numër të konsiderueshëm të mërgimtarëve, ekonomistë dhe qytetarë e konsiderojnë si “infuzion” për ekonominë e vendit.(E pergaditi-Arlinda HOXHA)/21Media

Back to top button