Pronarët e lokaleve kërkojnë që sallat për dasma të hapen me 10 qershor

Pronarët e lokaleve kërkojnë që sallat për dasma të hapen me 10 qershor

Oda e Hotelerisë dhe Turizmit të Kosovës, ka bërë kërkesë që më 10 qershor të hapen sallat e dasmave, si ato me ambient të hapur por edhe ato në ambient të mbyllur. Ata gjithashtu kanë kërkuar nga ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, që në salla të lejohen rreth 200 deri 250 persona, megjithatë ende nuk ka një përgjigje konkrete./21Media