Kriza e Koronavirusit ka ndikuar edhe në veprimtaritë afariste në komunën e Ferizajt. Ndërmarrjet kanë zvogëluar numrin e punëtorëve. Ndërmarrësit po përgatiten për rreziqet që i kanosen bizneseve të tyre.

Por nuk mungon angazhimi për tejkalimin e problemeve qe ka sjell Covid 19.Disa biznese po e marrin ngadalë veten dhe presin përkrahje nga programi i rimëkëmbjes ekonomike./Përgatiti: Bahtir Cakolli, Kameraman: Sahit Troshupa./21Media