“Diskriminimit- Zero”

Aksion simbolik kundër diskriminimit të vajzave dhe grave

Në Ditën Ndërkombëtare të Diskriminimit Zero, e cila sivjet i kushtohet grave dhe vajzave të diskriminuara, Qendra për Këshillim, Shërbime Sociale dhe Hulumtime organizoi në kryeqytet një aksion simbolik.(Teksti- Aurela Elshani, kamera- Sejdi Canolli)./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button