Shënohet Dita e Malazezëve të Kosovës

Shënohet Dita e Malazezëve të Kosovës

Bashkësia e malazezëve të Kosovës, në bashkëpunim me Ambasadën e Malit të Zi në Prishtinë, organizon solemnitet me rastin e Ditës së malazezëve të Kosovës, Ditës së Pavarësisë të Malit të Zi.

Solemniteti organizohet me përkrahjen e kryetarit të Kosovës dhe kryetarit të Malit të Zi, si dhe qeverive të dy shteteve.

Ngjarja do të mbahet duke filluar nga ora 14:30 në Teatrin Kombëtar, ku do të ketë edhe program kulturo-artistik të rastit.