Edhe në Maqedoni mot i vranët

Edhe në Maqedoni mot i vranët

Moti sot do të jetë me periudha me vrënësira të lehta, por edhe me periudha dielli, duke u bërë i paqëndrueshëm në periudhën e pasditës kur edhe pritet të ketë të reshura lokale shiu dhe vetëtima, veçanarisht në pjesën perëndimore dhe veriperëndimore.

Temperatura minimale do të lëvizë nga 9 gradë Celsius e deri më 15 gradë, kurse ajo maksimale do të lëvizë nga 24 e deri më 31 gradë Celsius.

Në rajonin e Shkupit do të ketë mot të ngjashëm, kurse temperatura do të lëvizë nga 13 e deri më 30 gradë Celsius.