“Ankthi dhe depresioni janë shfaqur më shumë gjatë kohës së pandemisë”

“Ankthi dhe depresioni janë shfaqur më shumë gjatë kohës së pandemisë”

Sot është Dita Ndërkombëtare kundër Epilepsisë. Me këtë rast drejtues të Shoqatës kundër epilepsisë thonë se akthi dhe depresioni janë shfaqur më shumë gjatë kohës së pandemisë./21Media