“Ditët me Fat” në NEPTUN

Oferta do të zgjasë katër ditë, me mundësi blerje me këste 0%

Neptun, si rrjeti me i madh i pajisjeve elektronike në Kosovë, vjen me edicionin e katërt të zbritjeve speciale për këtë vit, të njohura si “Ditët me Fat”. Oferta do të zgjasë katër ditë më zbritje që shkojnë deri në 59% dhe me mundësi të blerjeve me këste 0% në të gjitha bankat./Përgatiti: Aurela Elshani, Kamera: Fatos Veseli /21Media

Back to top button