Ministria e Punëve të Jashtme, prezanton fakte të luftës në Kosovë

Pacolli: Nuk duhet të harrohet e kaluar jonë

Zëvendës kryeministri i Parë dhe ministër i Punëve të Jashtme, Behgjet Pacolli, në një konferencë për media foli për krimet e luftës së fundit në Kosovë. Tha se ditëve në vijim në prokurori do të dorëzojnë dokumente me fakte për krimet e luftës në Kosovë, prova të cilat nuk janë poseduar me parë./ Përgatiti: Aurela Elshani Kamera: Fatos Veseli /21Media

Back to top button