Disa dizajne janë thjesht të ndryshme dhe ato janë thjesht prova e dikujt me talent të veçantë.

Edhe kështu, mund të thuhet se disa prej modeleve kanë të paktën një qëllim-të na bëjnë të qeshim.

Më poshtë ju sjellim disa imazhe të publikuara nga Bright Side, në të cilat mund të shihni dizajne mjaft qesharake./21Media