Djali i presidentit amerikan Donald Trump Junior, e ka mirëpritur vendimin e presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, që i ndau medaljen “Urdhri i Lirisë”, presidentit Trump.

Përmes një cicërime në Twitter, ai tha se paqja në botë po arrihet për shkak të punës dhe përkushtimit të presidentit Donald Trump.

Kosova e dekoron Trumpin me Urdhrin e Lirisë për përpjekjet për paqe”, shkroi Trump Jr.