DPS me nëntë ulëse në Kuvendin Komunal të Beranës

Në Beranë të Malit të Zi në garën ishin tetë lista zgjedhore. Të drejtë vote kanë pasur 23.535 zgjedhës, të cilët kanë votuar në 56 vendvotime
Sipas të dhënave paraprake të Partisë Popullore Socialiste të Malit të Zi (SNP), ata në Beranë i kanë fituar 7  ulëse.
Koalicioni “Po për Beranën dhe Malin e Zi” i ka fituar nëntë ulëse, koalicioni “Për të ardhmen e Beranës” i ka gjatë ulëse, Demokratët i kanë gjatë ulëse, Berane Sad me katër ulëse, Mali i Zi i vërtetë dy ulëse dhe Mali i Zi i Bashkuar një ulëse.
Të dhënat paraprake të demokratëve, tregojnë se koalicioni është “PO, për Beranën dhe Malin e Zi!” (DPS, BS, SD, LP) fitoi më së shumti, tetë mandate në zgjedhjet lokale në Beranë.

Pa tyre vjen SNP me shtatë ulëse, Për të ardhmen e Beranës gjashtë ulëse, Demokratët gjashtë ulëse, Berane Sad katër ulëse,  Mali i Zi i vërtetë dy ulëse dhe Mali i Zi i Bashkuar një ulëse.
Sipas të dhënave paraprake të publikuara më herët nga Fronti Demokratik, koalicioni “Për të ardhmen e Beranës” ka fituar 21 përqind të votave.
Në Beranë të Malit të Zi në garën ishin tetë lista zgjedhore. Të drejtë vote kanë pasur 23.535 votues, të cilët kanë votuar në 56 vendvotime, shkruan Vijesti./TV21
Back to top button