Qyqalla: Policia dhe Prokuroria e Shtetit të kërkojnë falje publike.-Kika: Aktakuza duhet të përfshijë dhunimin e Kujtimit

Qyqalla: Policia dhe Prokuroria e Shtetit të kërkojnë falje publike.-Kika: Aktakuza duhet të përfshijë dhunimin e Kujtimit

Aktivistë të fushatës “Drejtësi për Kujtimin” kanë dorëzuar sot në Prokurorinë e Shtetit peticionin me mbi 1 mijë e 300 nënshkrime të qytetarëve që kërkojnë nga ky institucion dhe Policia e Kosovës kërkim-falje publike ndaj familjes së Kujtim Veselit i cili dyshohet të jetë dhunuar seksualisht dhe pastaj u gjet i vdekur në Fushë Kosovë./21Media