“Me Zaevin jemi një, jemi një trup kolektiv dhe do të vendosim bashkërisht”

“Me Zaevin jemi një, jemi një trup kolektiv dhe do të vendosim bashkërisht”

Artan Grubi mori postin e zëvendëskryeministrit të parë të Qeverisë së Maqedonisë së Veriut dhe sqaroi deklaratën ku tha se “tash e tutje me Zaevin janë një”. Foli edhe për kompetencat e tij në Qeveri dhe paralajmëroi se rreth 1 mijë e 400 punëtor të administratës që marrin paga dhe qëndrojnë në shtëpi do të rikthehen në punë gjatë mandatit të kësaj qeverie.(Raport i TV21 nga Shkupi)./21Media