Drejtësia gjatë vitit 2020

1 min read

Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /home/rtv21new/public_html/wp-content/themes/newsphere-pro/inc/hooks/hook-single-header.php on line 65

Pandemia ndikoi në rënie të efikasitetit të gjyqësorit në Kosovë

Organizatat që e mbikëqyrin punën e sistemit të drejtësisë, konsiderojnë se viti 2020 për institucionet e kësaj fushe ka shënuar vetëm regres. Në rënie të efikasitetit të punës së gjykatave dhe të prokurorive, sipas tyre, ndikoi edhe pandemia COVID-19, për së cilës këto institucione shumicën e kohës kanë punuar me personel të reduktuar dhe vetëm për rastet emergjente./21Media