Pacolli: Dialogu ka dështuar për faktin se Kosova nuk është njohur nga Serbia.-Deliu: E kemi humbur rastin historik për marrëveshje finale në 2020.-Bislimi: Ka pasur shtytje të mëdha procesi i dialogut, sidomos vitin e fundit.-Fetahu: Po rikonfirmohet se fundi dialogut është i paqartë

Pacolli: Dialogu ka dështuar për faktin se Kosova nuk është njohur nga Serbia.-Deliu: E kemi humbur rastin historik për marrëveshje finale në 2020.-Bislimi: Ka pasur shtytje të mëdha procesi i dialogut, sidomos vitin e fundit.-Fetahu: Po rikonfirmohet se fundi dialogut është i paqartë

Përfaqësues të opozitës konsiderojnë se dialogu ndërmjet Kosovës dhe Serbisë gjatë vitit 2020, ka dështuar. Në LDK, ndërkaq, thonë se marrëveshja e Uashingtonit është  shtatorin e kaluar është arritjq më e madhe në këtë proces./21Media