Dreshaj: Situata me COVID më e rëndë se sa të dhënat

Anëtari i Komisionit parlamentar të Shëndetësisë nga radhët e AAK-së dhe infektologu Shemsedin Dreshaj vlerëson se gjendja me COVID është më e rëndë sesa që prezantohet me numra.

Back to top button