UP: Pasojat e plagjiaturave “akademike”…

Rektori i UP-së Naser Sahiti flet për plagjiaturën, infrastrukturën, regjistrimin e studentëve të rinj…
Pikërisht plagjiaturat në Universitetin e Prishtinës, masat që janë ndërmarrë dhe do të ndëmirren është një ndër çështjet e shtruara në bisedë me rektorin e këtij universiteti , Naser Sahiti. Bisedën e zhvilloi gazetarja Albulena Nuha./21Media

Back to top button