Dumoshi: Asamblistët ta mbështesin kryetarin në projektet që duhet realizuar

Dumoshi: Asamblistët ta mbështesin kryetarin në projektet që duhet realizuar

Ministrja e Kulturës, Rinisë e Sportit, Vlora Dumoshi, vizitoni komunën e Malishevës, me ç’ rast u takua me kryetarin Ragip Begaj, i cili  kërkoi nga ministria përkatëse më shumë mbështetje për projekte në kulturë dhe në sport. Dumoshi kërkoi nga asambleistët e Malishevës që ta përkrahin kryetarin për realizim projektesh./21Media