Durmishi: Ishin asfaltuar rrugë për vetëm 5 cent metri katror


Ministri Aliu nuk shkoi në komision parlamentar për raportim

Ministri i Infrastrukturës, Liburn Aliu, ishte i ftuar për raportim në Komisionin për Mbikëqyrje të Financave Publike, por në vend të tij u paraqit zëvendësministri, Hysen Durmishi. Kjo bëri që deputetja e AAK-së Albana Bytyqi të lëshoi mbledhjen ndërsa kryetarja e komisionit Hykmete Bajrami tha se do t’i raportoj kryeparlamentarit dhe kryeministrit për mungesën e ministrave nëpër komisione./21Media

Back to top button