Gjatë ndeshjes së sotme miqësore ndërmjet Uellsit dhe Shqipërisë ka ndodhur një incident mjaftë interesant.

Në këtë incident ishin të përfshirë sulmuesi i Shqipërisë Rey Manaj, një lojtar i Uellsit dhe trajneri i Shqipërisë, Edi Reja.

Në një shtyrje ndërmjet të dy lojtarëve afër bankës së Shqipërisë, ishte afër Reja dhe Rey Manaj, i cili ishte shtyrë nga kundërshtari i tij ra në tokë dhe ky ishte një moment mjaftë i sikletshëm për italianin.