Sindikata e Arsimit dhe Këshilli i Prindërve presin që kjo të bëhet nga java e ardhshme

Sindikata e Arsimit dhe Këshilli i Prindërve presin që kjo të bëhet nga java e ardhshme

Përmirësimi i ndjeshëm i gjendjes epidemiologjike çoi në zbutjen e masave kufizuese në disa fusha, por jo edhe në arsim. Sindikata e Arsimit dhe Këshilli i Prindërve të nxënësve kërkojnë që mësimi i rregullt të fillojë në shkolla nga java e ardhshme.(E pergaditi- Albulena NUHA)/21Media