E veçanta e fshatit Kunovik të Vushtrrisë

 
 
Tash e një kohë fshati Kunovik i Vushtrrisë është bërë vend strehimi për drerët. Këta drerë i japin bukuri dhe e bëjnë më të veçantë këtë vend.
Ky fshat me pamje të bukur është pikë ndalesë për shumë vizitorë  të cilët mahniten me bukurinë e drerëve./21Media

Back to top button