Edhe fshatrat e Gollakut në terr

Koj është pasojë e shtyllave të vjetra elektrike

Si pasojë e reshjeve të mëdha në fshatin Gllogovicë, shtyllat elektrike janë rrëzuar në tokë dhe fshati ka mbetur tash e një javë në terr./(E pergaditi- R T V 2 1 )./21Media

Back to top button