Edhe koronavirusi, edhe gripi sezonal…

Ngjashmëria e simptomave të gripit sezonal dhe koronavirusit, vështirësi në diagnostikim
Krahas koronavirusit qytetarët po përballen edhe me gripin sezonal. Specialistët e fushës pohojnë se ngjashmëria e madhe e simptomave të gripit sezonal dhe të koronavirusit po shkakton vështirësi në diagnostikim. (Teksti-Valmire Hoti, kamera: S. Troshupa&B. Bahtiri)/21Media

Back to top button