Fëmijët – e ardhmja e një vendi!

Kurti: Edukimi dhe avancimi i të drejtave të fëmijëve, shtytës për shoqëri më të qëndrueshme
Në Prishtinë u shënua Dita Botërore e Fëmijëve. Kryeministri Albin Kurti tha se kujdesi, edukimi dhe avancimi i të drejtave të fëmijëve janë shtytës për shoqëri më të qëndrueshme e më të suksesshme./21Media

Back to top button