Edhe një shtrenjtimi i rrymës?!

Cfare mendojne qytetarët dhe ekonomistët?
Qytetarët shprehen të indinjuar nëse do të ketë një shtrenjtim të ri të rrymës
Në anën tjetër KEDS-i i ka bërë kërkesë ZRRE-së për rritje të çmimit të energjisë elektrike. Ekonomistët tërheqin vërejtjen se shtrenjtimi i rrymës i hap rrugë edhe shtrenjtimit të produkteve tjera.(Gazetare&Kamera Shqipe Miftari)/21Media

Back to top button