Edhe sot çmimi i naftës shënon rënie

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar të mërkurën çmimet tavan për produktet e naftës.
Çmimi maksimal i lejuar për naftë për ditën e mërkurë është 1,58 euro, dy centë më lirë se dje.
Çmimi maksimal i lejuar për benzinë është i njëjtë si dje 1,35 euro.
Edhe çmimi maksimal për gazin është 0,75 euro, si dje.
Çmimet janë të vlefshme 24 orë nga data dhe ora e publikimit./21Media

Back to top button