Lëvizja Vetëvendosje po fiton në vendlindjen e kandidatit të PDK-së për kryeministër në zgjedhjet e 14 shkurtit, Enver Hoxhajt.

Sipas rezultateve preliminare të Komisioni Qendror të Zgjedhjeve, në fshatin Peqan të Suharekës ishin 3 vendvotime dhe në të trija po prinë LVV-ja.

Sipas rezultateve preliminre, Lëvizja Vetëvendosje në vendlindjen e Hoxhajt mori 296 vota, ndërsa PDK 169 vota.

Në Suharekë Lëvizja Vetëvendosje po prinë me 37,54%, ndërsa, PDK sipas rezultateve preliminare ka 17,05%.