Erërat të forta në disa qytete shkaktojnë dëme në shtylla dhe përçues elektrikë

Erëra të forta janë raportuar sot në rajonin e Dukagjinit, Mitrovicës dhe të Prizrenit.

Të dhënat e fundit nga KEDS paraqesin një situatë të përkeqësuar në distriktet e Pejës, Gjakovës, Mitrovicës dhe Prizrenit, ku janë shkaktuar dëme në shtylla dhe në përçues elektrikë.

“Ekipet e terrenit ndodhen në gatishmëri 24/7 me qëllim që konsumatorëve të prekur nga këto kushte atmosferike, t’u kthehet sa më parë furnizimi me energji elektrike, për çka i falënderojmë për mirëkuptim”, thuhet në njoftim.

Back to top button