Escobar e Hovenier u takuan me përfaqësues të shoqërisë civile

Ambasadori amerikan në Prishtinë Jeffrey Hovenier dhe i dërguari i posaçëm i Shteteve të Bashkuara të Amerikës për Ballkanin Perëndimor, Gabriel Escobar janë takuar sot me përfaqësues të shoqërisë civile në Kosovë.
Në një postim në Facebook, Hovernie ka thënë se shoqëria civile ka një rol të domosdoshëm për të luajtur në mbajtjen e institucioneve përgjegjëse dhe avokimin dhe ndërtimin e një të ardhmeje më të mirë për të gjithë.
“Zëvendësndihmës sekretari i SHBA-së Escobar u bashkua me mua për diskutime të mëdha sot me përfaqësues të ndryshëm të shoqërisë civile nga e gjithë Kosova. Shoqëria civile ka një rol të domosdoshëm për të luajtur në mbajtjen e institucioneve përgjegjëse dhe avokimin dhe ndërtimin e një të ardhmeje më të mirë për të gjithë”, ka shkruar Hovenier në Facebook./21Media

Back to top button