Euro 2024, Shqipëria mëson rivalët

Shqipëria ka mësuar kundërshtarët me të cilët do të ballafaqohet në kualifikimet për në Kampionatin Evropian që zhvillohet në vitin 2024.
Kosova është shortuar në grupin I ku do të ballafaqohet me E me Poloninë, Republikën e Çekisë, Ishujt Faroe dhe Moldavinë
Ndërkaq, Kosova është në Grupin I ku do të ballafaqohet me Zvicrën, Izraelin, Rumaninë, Bjellorusinë dhe Andorrën.

Back to top button