Fadil Fejzullahu përpunon mbi 75 bimë shëruese

Përdorimi i bimëve me veti shëruese ka qenë dhe vazhdon të jetë burim shumë i rëndësishëm për mbrojtjen e shëndetit. Fadil Fejzullahu është ndër të rrallët që po merret me kultivimin e këtyre bimëve duke i shëndrruar ato në barna shëruese. Ai pas 30 vitesh është kthyer nga Zvicra për këtë mision. (Teksti- Lirie Dibrani
kamera: Berat Bahtiri).
./21Media

Back to top button