Familja Jashari mirëpret regjistruesit e ASK-së

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK), po vazhdon me procesin e regjistrimit të popullsisë.

Këtë herë ASK është mirëpirtur nga fmailja Jashari për të kryer procesin e regjistrimit të cilët kanë përfunuar me sukses obligimin e tyre qytetar

“Kryefamiljari i familjes, z. Rifat Jashari me shumë kënaqësi hapi dyert dhe mirëpriti stafin e ASK-së për ta kryer Regjistrimin e Popullsisë (ReKos2024). Familja legjendare, Jashari ,përfunduan me sukses obligimin e tyre qytetar, e gjatë procesit nuk mungoi mirëpritja nga ana e tyre me ç’rast u falenderuan nga stafi i ASK-së për të cilët ka mbetur edhe shumë pak kohë deri në përmbylljen e këtij projekti”, ka shkruar ASK në “Facebok”./21Media

Back to top button