Familjet nga “Hade 2″ duhet t’i lëshojnë banesat

Për banuesit janë siguruar troje dhe mjete financiare vitet e kaluara.-Kontratat kane qenë të përkohshme.-Për largim banorët janë informuar para një viti

Me një vendim të komunës së Obiliqit banorët në kompleksin banesor “Hade -2” deri nesër duhet t’i lëshojnë banesat përndryshe do te largohen nga organet e rendit. Kjo pasi janë përmbushur obligimet shtetërore ndaj banoreve duke iu siguruar troje edhe mjete financiare vitet e kaluara. Banorët thonë se janë raste sociale dhe nuk kane ku të shkojnë.(Teksti-BAHTIR CAKOLLI, kamera- SAHIT TROSHUPA)./21Media

 

Back to top button