Fare pak pacientë me Covid- 19 në QKUK dhe spitale rajonale

1 min read

Në Klinikën e Pulmologjisë janë 18 pacientë post-covid

Përderisa specialistë të fushës paralajmërojnë se vala e re e infektimeve e Covid-19 do të jetë e pashmangshme, të dhënat e sotme nga Qendra Klinike Universitare dhe spitalet rajonale tregojnë se ato kanë një numër fare të vogël të pacientëve me koronavirus.(E pergaditi-Shqipe Miftari) /21Media