Federata e Triathlonit e Kosovës anëtarësohet në Federatën Evropiane të Triathlonit

1 min read

Federata e Triathlonit e Kosovës (FTK) edhe zyrtarisht sot është pranuar me drejta të plota në Federatën Evropiane të Triathlonit.

Kjo gjë vjen menjëherë pasi që kjo federatë u anëtarësua edhe në Federatën Botërore të Triathlonit.

Po ashtu, FTK morri pjesë edhe në asamblenë e sotme që e zhvilloi Federata Evropiane e Triathlonit, ku të pranishëm ishin kryetari, Vedat Tërmkolli dhe sekretari gjeneral, Gazmend Maxhuni.