Inaugurohet edhe një nënkalim në Ferizaj

Inaugurohet edhe një nënkalim në Ferizaj

Është hapur për qarkullim për vetura dhe këmbësorë edhe një nënkalim nga Projekti “bashkimi i qytetit” në Ferizaj. Qytetarët më parë kishin telashe për të kaluar hekurudhën ata thonë se më ndërtimin ekëtij nënkalimi është rritur siguria edhe tyre.(Teksti:Xheneta Veliu, kamera: Berat Bahtiri)/21Media