Ferizaj: Hapet Panairi i prodhimeve bujqësore (Video)

Sheshi qendror i Ferizajt është vërshuar nga qindra produkte të sjella për ekspozim nga bujqit dhe fermerët.Me dhjetëra biznese nga qytete të ndryshme të Kosovës u bashkuan në qytetin e Ferizajt për të promovuar produktet e tyre bujqësore. (Teksti- Lirie Dibrani, kamera: Sahit Troshupa) /21Media
 
 

Back to top button