Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu, ka marrë vendim për fillimin e shërbimeve për qytetarë të cilat kanë qenë të shtyra për shkak të pandemisë Covid-19.

Sipas një komunikate për media nga Ministria e Punëve të Brendshme me këtë rast autorizohen zyrtarët e Departamentit për Shtetësisë Azil dhe Migracion, si dhe zyrtarët e Departamentit për Siguri Publike, të vazhdojnë me punën e zakonshme në shërbim të qytetarëve që kërkojnë shërbime.

“Të gjitha qytetarët të cilët bazë të këtij vendimi u janë pezulluar shërbimet, tashmë mund të shkojnë në sportelet e Ministrisë së Punëve të Brendshme për t’i kryer obligimet e tyre”, thuhet tutje në komunikatë./21Media