Filmat kosovarë që bënë historinë gjatë vitit 2021

Triumfuan në Sundance, Cannes, Tokyo, Roterdam dhe Venedik
Filmat kosovarë gjatë vitit 2021 bënë historinë.Ngadhnjyen në festivale prestigjioze ndërkombëtare.Filmi “Zgjoi” është në listën e ngushtë të filmave pretendent për OSCAR.(E pergaditi-Abaz KRASNIQI)./21Media
 
 

Back to top button