Filmi vazhdimësi “Ghostbusters: Afterlife” në kinema vitin e ardhshëm

Ghostbusters: Afterlife është komedia me skena të mbinatyrshme, me regji të Jason Reitman.
Ky film është vazhdimësi e filmit të vitit 1984, të titulluar Ghostbusters dhe atij të vitit 1989, Ghostbusters II.
Ngjarjet në të zhvillohen 32 vjet pas atyre në Gostbasters II.
Ghostbusters Afterlife paraqet një nënë të vetme me fëmijët e saj, të cilët shpërngulen në Oklahoma, në një shtëpi me fermë, të cilën e trashëgon nga babai i saj, i cili është anëtar i Ghostbusters.
Filmi Ghostbusters Afterlife është debutuar në kinema në vitin 2021 dhe ka fituar mbi 200 milionë dollarë në box office ofisin botëror, kjo përkudër asaj se është debutuar në pandemi.
Reitman e realizoi filmin bashkë me babain e tij, të ndjerin Ivan Reitman, i cili ka bërë regjinë e filmave të tjerë. Ai ka vdekur në fillim të 2022-ës.
Ghostbusters Afterlife do të shfaqet në kinema nga data 20 dhjetor 2023./21Media

Back to top button