Flamuri i NATO-s vendoset në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut

Kuvendi miratoi protokollin për anëtarësim në NATO

Flamuri i Aleancës Veri-Atlantike, të  NATO-s është vendosur para Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut pas Ratifikimit të Protokollit për anëtarësimin e vendit në NATO.

Me 114 vota pro, asnjë kundër dhe të abstenuar, Kuvendi i Republikës së Maqedonisë ka miratuar ratifikimin e protokollit për anëtarësim në NATO./21Media

Back to top button