FOL: Sa dhe si përmbushën Planin e punës ministritë në vitin 2021?

Lëvizja Fol dhe Instituti i Prishtinës për Studime Politike publikuan raport

Për punën e Qeverisë, pikërisht shkallën e përmbushjes së Planit të punës në vitin 2021, Lëvizja Fol dhe Instituti i Prishtinës për Studime Politike publikuan raport. Me e sukseshmja u vlerësua Ministria e Administrimit dhe e Pushtetit Lokal./21Media

Back to top button