Forca të shtuara të Policisë mbi urën e Ibrit, serbët aktivizojnë alarmin në Leposaviq, Zubin Potok dhe Zveçan

 
Forca të shtuara të Policisë së Kosovës, si dhe karabinierë italianë, tashmë kanë rritur prezencën mbi urën kryesore të Ibrit në Mitrovicë.
Alarmi që është aktivizuar rreth orës 15:00 vazhdon të dëgjohet në Mitrovicë.
Mësohet se serbët kanë aktivizuar alarmin edhe në komunat e Leposaviqit, Zubin Potokut dhe Zveçanit, e që në bazë të praktikave të mëparshme, fton qytetarët të mblidhen tek barrikada./kp

Back to top button