Fotot që do të mbjellin farat e butësisë në shpirtin tuaj

Shkencëtarët pohojnë se emocionet janë ngjitëse. Pavarësisht, nëse jeni në një grup ose me një person tjetër, ju mund të “kapni” emocione pozitive dhe negative.
Derisa shikoni një foto vërtet të fuqishme ose dëgjoni një shaka vërtet të mirë, ato ju bëjnë të ndiheni mirë.
Më poshtë, ju sjellim disa fotografi, të publikuara nga Bright Side, të cilat do të prekin shpirtin tuaj dhe do t’ju bëjnë me humor./21Media
“Koha duhet të ngadalësohet”
20+ foto që do të mbjellin farat e butësisë në shpirtin tuaj
“Jo për t’u mburrur, por të dy fëmijët e mi po dremisin në të njëjtën kohë. Sapo hëngra të gjithë drekën time pa ndërprerje”
20+ foto që do të mbjellin farat e butësisë në shpirtin tuaj
“Për ditëlindjen e babait tonë, ne u përpoqëm të bënim të njëjtën foto 20 vjet më vonë. Ne u rritëm pak”
20+ foto që do të mbjellin farat e butësisë në shpirtin tuaj
“Qenit tonë të ri i pëlqen të ulet mbi qenin tonë të vjetër”
20+ foto që do të mbjellin farat e butësisë në shpirtin tuaj
“Vëllai im ishte i sëmurë sot dhe qeni ynë nuk u largua nga ai”
20+ Pics That Will Sow the Seeds of Tenderness in Your Soul
“Ai e urren të ftohtin dhe nuk pushonte së dridhuri, kështu që ja si u kthye në shtëpi”
20+ foto që do të mbjellin farat e butësisë në shpirtin tuaj
“Kushërira ime është shtatzëna më e lezetshme”
20+ foto që do të mbjellin farat e butësisë në shpirtin tuaj
Kur u zgjua nga gjumi
20+ Pics That Will Sow the Seeds of Tenderness in Your Soul
“Unë adoptova një dhelpër për të ndihmuar dhe ndihem sikur jam baba tani.”
20+ foto që do të mbjellin farat e butësisë në shpirtin tuaj

Back to top button