Protestë e banorëve të disa fshatrave të Prishtinës

Protestë e banorëve të disa fshatrave të Prishtinës

Banorë të disa fshatrave të Prishtinës kanë protestuar sot para Komunës së Prishtinës, për shkak të mungesës së transportit publik.
Ata thanë se se që një vit nuk kanë transport publik dhe se kërkesat e tyre po hasin në vesh të shurdhër.(E pergaditi-Antigona Buqani, kamera: Berat Bahtiri)/21Media